OVER ONS

De visie van RenosSol is heel simpel. De focus ligt op onze klanten. Onze deskundige vakmannen zijn er voor u, ons hart ligt in onze stiel.


RenosSol is een jong bestaand bedrijf ontstaan uit jarenlange vakkennis, gedetailleerde handenarbeid , een eigen zelfstandig werkend patroon.           25 jaar ervaringen met zich meedragend, gaven de kracht aan dit bedrijf om practisch elk bestaand vloerprobleem een gegarandeerde oplossing te bieden.

RenosSol is tevens een bedrijf ontstaan door een samensmelting van 2 voorgaande vennootschappen welke hun krachten en ervaringen gebundeld hebben om de klant een maximale professionele service te bieden.

Onze visie is duidelijk. Eender welk vloerprobleem, steen of hout, waar een probleem heerst een oplossing te bieden. Dankzij moderne technieken te combineren met hoogwaardige kwalitatieve onderhoudsproducten kan een langere levensduur van uw bevloering gegarandeerd worden, wel of niet gecombineerd met een onderhoudspakket op maat gemaakt voor de klant.

Een eerste bezoek ter plaatse is steeds vrijblijvend, er wordt een professionele en verstaanbare uitleg verstrekt aangaande de mogelijke diverse bewerkingsmogelijkheden, naargelang de verwachtingen van de klant toe. Naderhand wordt een offerte op maat gemaakt, specifiek gericht naar elk type probleem, type bevloering en type vereisten als afwerking en duurzaamheid.

Dankzij een gedreven professionele samenwerking met leveranciers, dienstverlenende bedrijven en vakkundige stielmannen kan eender welk vloerprobleem een complete oplossing aangeboden worden, uw vraag is onze uitdaging om u een probleemloze en hoogwaardige afwerking aan te bieden!